top of page
Zoeken
  • Bob & Co Natuursteen

Over het belang van een grafzerk in natuursteen

De waarde van een ontmoetingsplek

Een grafzerk kan uit de tijd lijken met het stijgende succes van crematies, maar niets is minder waar. Vaak kiezen mensen nog voor een grafzerk in natuursteen omdat ze hun nabestaanden nog een ontmoetingsplek willen schenken.


Grafzerk met de warme uitstraling van natuursteen

Vaak wordt er gekozen voor natuursteen als materiaal voor de vervaardiging van de grafzerk. Natuursteen biedt een warme en robuuste uitstraling, en is bovendien oerdegelijk en bestand tegen vele wisselende weersomstandigheden. Grafzerken worden meestal gemaakt uit graniet. Dat wordt gepolijst zodat het een uiterst onderhoudsvriendelijke grafzerk wordt.


Restauratie van grafzerken

Wist u dat het ook mogelijk is om bestaande grafzerken te restaureren zodat ze opnieuw de grandeur van vroeger krijgen? Niets zo lastig als de aanblik van de grafzerk van een dierbaar familielid die helemaal verzakt of gebarsten is. Dankzij de vele mogelijkheden voor restauratie van grafzerken slaagt een gespecialiseerde onderneming erin om de grafzerk opnieuw in zijn originele staat te herstellen, zodat de nabestaanden weer op een waardige manier het graf van hun dierbaar familielid kunnen bezoeken.


Grafzerk op maat

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde onderneming die nieuwe grafzerken produceert? Dan steekt u beter uw licht even op bij Bob & Co Natuursteen in Beveren-Waas. Zaakvoerder Bob en echtgenote Nicole hebben 25 jaar ervaring in de productie en renovatie van grafzerken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Bob & Co u biedt voor de aanpak van uw project? Dan raden we u aan om een afspraak te maken, zodat er voldoende tijd is om al uw wensen te bespreken. U krijgt een gedetailleerde uitleg over het gebruikte materiaal en het uitzicht van uw grafzerk.


Wilt u de eerste stap zetten naar de productie of renovatie van een hoogwaardige grafzerk in natuursteen? Neem dan snel contact op met Bob & Co Natuursteen in Beveren-Waas.


66 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page